Optera Bergen Øyelegesenter

Meny

Om oss

Optera er eksperter på synsbehandling, og vårt mål er å gi deg som vil slippe briller og kontaktlinser best mulig hjelp og veiledning. For oss er din trygghet det viktigste. Vi legger vekt på at hvert øye er unikt, for å sikre at hver enkelt pasient blir fornøyd og får et godt resultat. Optera er en del av Bergen Øyelegesenter – et av Norges største øyelegesentere. Våre øyeleger har lang erfaring og høy kompetanse.

Din trygghet kommer først.

Kontakt oss

Adresse:
Nedre Ole Bulls Plass 3
5012 Bergen

Se kart

Telefon:
55 21 05 05
8.30 til 11.30 og 12.45 til 14.30
Fredager 08.30 til 11.30

Gratis forkontroll

Våre fokusområder

1

Individuell vurdering

Vi er overbeviste om at ærlighet varer lengst. For oss betyr det at vi aldri anbefaler noen å ta en operasjon hvis vi mener det er en stor risiko for at resultatet ikke blir godt. Siden vi er et øyelegesenter, har vi også mulighet til å tilby flere metoder for synskorrigering og velger alltid den som passer akkurat dine øyne best.

Operasjonen var rask og smertefri. Hele prosessen var inngående og problemfri og mine opplevelser av de «nye» øynene ble tatt på alvor. Fantastisk å åpne øynene om morgenen og se klart! Ingen briller, ingen linser; en befrielse!
Sonja fra Bergen om sin RLE-operasjon
Forundersøkelse og oppfølging etter operasjon har vært meget god. Operasjonen var uproblematisk og rask. Synet er i dag perfekt, med unntak av alderssyn som uvegerlig begynner å komme.
Bjarne, Bergen

Enestående kompetanse, best utstyr

Våre leger er alle øyeleger på fulltid hos Bergen Øyelegesenter, i motsetning til mange av våre konkurrenter har vi ikke tilreisende leger. For deg som pasient betyr det at vi er tilgjengelige hele uken og er der for deg også i tiden etter operasjonen.

Vi vil alltid strebe etter å kombinere ny teknologi med kjente og sikre prosedyrer. Vi har nylig gått til anskaffelse av en NIDEK Advanced Vison excimer Laser med 1000 Hertz Eye Tracker system, som sikrer enda mer presis behandling enn tidligere. Denne laseren «ser» øyet ditt og følger hver minste bevegelse under laserbehandlingen.

Individuell vurdering

Hos oss blir du godt tatt vare på også etter operasjonen. Vi har veldig kort ventetid for våre pasienter her hos Optera, og din øyelege vil være tilgjengelig for deg hele tiden etter operasjon.

Siden vi også opererer som et medisinsk øyelegesenter, har vi tilgang på utstyr og ekspertise få kan konkurrere med.

Ein grundig forundersøkelse avslørte at ICL var den beste løysinga for meg. Etter ein vellykka operasjon ser eg no heilt klart, og eg har ingen problem med augene lenger. Eg er veldig fornøgd med behandlinga og resultatet.
Elisabeth, Sogn og Fjordane